22.4.09

Gegelutan

Tamba gado ngaburayot, urang gegelutan yu ah! Aya Jawara Asgar, Si Rawing, Jagal Bandung, Aswatama, Kamandaka, Sri Lasmini, Paksi Jaladara, Jajaka Tunggara, Jonggrang Kalapitung, jsb. Gagantina ngadu jangkrik mangsa keur budak!

Ngahaja milih ngaran nu araheng ti dunya persilatan. Heuheuheu...