15.7.08

Toyota Yaris ti +6281339584366

Meunang SMS ti nomer +6281339584366, eusina kieu:

Slmt_Anda mdpt TOYOTA YARIS dr TELKOMSELpoin di und Pkl 23:30 td mlm di SCTV U/info Hub kami Jam 8 pagi di No 0076285284829999

Pengirim: 777

Sahanteuna geus aya dua SMS modél kieu nu katampa ku nomér Simpati cecepengan kuring. Dahuan ogé (anu maké Simpati) mindeng nampa SMS kawas kieu. Naha Simpati? Mun teu salah mah sakabéh nomer sélulér kudu daptar (rék ngeusian teu balég gé bisa baé). Saha nya nu boga ieu nomer?
Posting Komentar