3.5.06

Kutrat-kutrat

Keur diajar ngararancang pidangan loka, caritana mah. Geus sababaraha kali nyoba ngoprek citakan nu aya di blogger.com, lumayan, tadi mah ancur... Jadi we balik deui ka pidangan awal, heuheu... Beda sih, sabab geus ditambahan tumbu ka loka2 sejen nu kadang kalongok, sarta narjamahkeun sababaraha kalimah dina eusi ieu loka.

Oh, enya... Cikeneh ge nyobaan nambahkeun gambar kana artikel, horeng gampang... Ngan, kusabab teu boga koleksi poto/gambar pribadi, jadi we gambarna teh beunang malingan ti loka sejen. Moal dibui ieuh, sugan...
Posting Komentar